Campinglivet

Vi bor på camping

og det er hele året rundt – sommer og vinter.

Vi har downsized og fandt denne mulighed for nu fem år siden. Og vi elsker det. Man kan da vidst ikke komme tættere på naturen end at bo på denne måde.!

Fryser I ikke!

Og det første spørgsmål vi altid får, når vi fortæller at vi er “sigøjnere”: Jamen, kan I da holde varmen!!! Og hertil må vi bare ganske enkelt svare: Ja, det kan vi. Vi skruer bare op for varmen, som du gør derhjemme. Ganske simpelt. Vi har to petroleumsovne kørende om vinteren, og vi går rundt i t-shirt, og bar røv!

Ulempen ved at være fuldtids sigøjner, er at vores behov for varme ikke er den samme som da vi boede i hus? Når vi kommer på besøg hos venner, kan vi ofte ikke holde det ud mht. varmen. DET ER SÅ VARMT. Når man bor som vi gør bliver man mindre kuldskær.

Huse har et meget mere indelukket klima end i et fortelt – altså vores stue, luften er bare friskere. Og det bemærker vi med det samme når vi kommer ud på besøg. Skulle det hænde at vi overnatter hos nogen, eller bor på hotel, så åbner vi altid vinduerne, også om vinteren. Vi har utrolig svært ved at sove hvis vi ikke kan indånde frisk luft.

Vi bruger vores campingvogn som det eneste til soveværelse samt opmagasinering. I forteltet har vi vores stue, spisestue og delvis køkken. Vi laver mad enten på grillen, eller i fælleskøkkenet. Dog om sommeren bruger jeg et gaskomfur som står ude på vores terrasse, så skal jeg ikke gå de 100 m frem og tilbage, især hvis jeg lige glemmer noget!

Vi har valgt ikke at have rindende vand i vores køkken grundet afløb. Det vil tiltrække alt for mange rotter. Så jeg har en spand jeg bruger kun til vand/rengøring til at tørre af med. Og det fungerer altså fint, men det skal man selvfølgelig lige vænne sig til.

Vi har nok pladsens bedste plads. Pladserne her på campingpladsen er utrolig store. Og vores plads er en hjørnegrund omkranset af store træer og hæk. Så vi ligger godt beskyttet i forhold til når det blæser/stormer. Vi har også lidt “skov” til. Vi har en mindre græsplæne, havebassin med seks guldfisk, stor terrasse og utallige blomsterbede med bla mine elskede roser.

Vi tæller guldfisk!
En af vores hyggekroge v/skoven
Selvfølgelig har vi også en bålplads.
Indgangen til vores lille skov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *