Blot min mening!

Oplev verden, på trods

Jeg blev virkelig berørt da jeg den anden morgen læste om endnu et terror angreb, denne gang i Sri Lanka. Der var denne gang tre danskere iblandt ofrene. Det skete på hoteller og ved kirker.

Jeg elsker at rejse ud. Vi tager både afsted med charter men vi lejer os også ind privat. Vi vil simpelthen ikke ligge under for ordet terror. For med alt det der sker rundt omkring er det snart svært at undgå et land hvor der ikke har været en form for terror, selv i vores eget lille land.

Når vi er ude at rejse er vi som regel i nærheden af havet – da vi elsker at snorkle og min mand er en ivrig dykker. Så det vil sige at vi mest opholder os på stranden eller i en båd.

Men nu er situationen den at dette terror angreb i Sri Lanka skete på flere hoteller, altså må man gå ud fra at det er nogen som er tjekket ind på hotellet? Hvilket vil sige at de der gør disse handlinger er begyndt at bruge andre metoder end tidligere. Det er sku da skræmmende. Er det på tide at hotellerne skal til at have security, skannere m.m. ved indgangen af hotellet.?

Når vi rejser charter er det ofte til Egypten eller Cypern. Egypten er på listen ved udenrigsministeriet hvor man fraråder at rejse hen. MEN det hotel vi bor på er der netop security, og ingen af de lokale kan komme ind på området, heller ej taxi. De har stadig rigtig mange check points når du bevæger dig ud fra dit hotel. Og vi skal altså huske på, det er ikke for at generer os – men tværtimod for os. Vi føler os ikke i farer på nogen måde når vi er i Egypten.

Rejs med fornuften

Du skal blot prøve at rejse med fornuften. Altid. Men desværre vil man aldrig kunne være 100% sikker uanset hvor du rejser hen. Så længe der er så mange ondsindede mennesker der mener, at de absolut skal springe sig selv og andre i luften pga. en skide bog.

Jeg håber ikke at du vil stoppe med at tage ud på en spændene rejse eller ferie. Jeg nægter at blive hjemme pga. terror. Det må simpelthen ikke indskrænke os. For gør det det, så har de skiderikker der udføre disse sindssyge handlinger vundet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *