Blot min mening!,  Politik

Nu stopper det!!

Jeg er simpelthen ved at være træt – NU skal vi måske også have kønsneutrale trafiklys!!!

Skal vi virkelig til at betale for sådan noget pjat. Brug dog pengene og ikke mindst tiden til noget fornuftigt.

Uanset hvad, så er det nu altså bare sådan, at vi er født enten som mand ELLER kvinde – det kan der vil ikke være uenighed om!

Rød & grøn betyder…?

Man har taget dette emne op for at vise mangfoldighed og ligestilling. Er det fordi at de som føler sig kønsløse ikke kan finde ud af trafiklysene. Altså om de skal stå eller gå. Hvis du føler dig kønsløs og læser dette, skal jeg lige forklare det. Når der er rødt, betyder at du skal STÅ. Det samme gælder også hvis du kører i din bil, på din cykel eller andet køretøj i trafikken. Når kurven lyser grøn, så må du gå eller kører. OG DET ER UANSET HVILKET PIKTOGRAM DER ER I LYSKURVEN.

Hvad skal vi så gøre for dem som er farveblinde? Har de et problem når de opholder sig i trafikken enten som gående eller kørende. Skal vi også finde på noget til dem, så de ikke føler sig krænket. ? Nogen bud.? Vi kunne selvfølgelig ansætte nogen til at stå ved hvert lyskryds, så skulle hver enkel i trafikken lige give et praj om hvad deres udfordring er, så de kan komme sikkert hjem. Og hvad med de som har svært ved at læse, føler de sig krænket over at de ikke kan læse et vejskilt, og kommer til at køre forkert. Og hvad nu hvis dem som lider af højre – venstre – konfusion, forlanger at alle veje skal kun gå lige ud, eller at det nu skal hedde for eksempel den ene (højre!) og den anden (venstre!)

Uanset hvad man bøvler med, så finder man en måde at gøre tingene på. For du skal altid: STOPPE FOR RØDT – OG KØRE/GÅ FOR GRØNT. Længere er den ikke.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *