Beauty

Luminous Color Shampoo

Dette indlæg er ikke sponsereret.

Jeg har siden jeg kan huske altid gået op i mine hårprodukter. Jeg har et meget kraftigt hår. Og jeg syntes bare det er skønt med velplejet hår, især da jeg havde langt hår. Der ikke noget være end at se et langt hår der ligner en rotterede, og totalt uplejet. Me No Like.!

Min frisør i Tyskland syntes at jeg skulle prøve dette produkt fra Maria Nila. Og til det kan jeg kun sige : OH MY GOD!

Fantastisk og lækker forkælelse til dit hår.

Det er simpelthen så lækkert et produkt, på alle måder. Det er næsten lige til at spise. Det dufter dejligt, det er pink!!, og et drøj produkt. Det er vegansk, ikke testet på dyr, fri for parabener, farvebeskyttende, beskytter farven mod UV stråler og så er det bare et skønt, rent design at have stående på badeværelset.

Pink – Smooth – NICE

Så der er kun at sige: hvis du ønsker velvære og forkæle dit hår, så gør dig selv den tjeneste at prøve Maria Nila produkter.

You are so worth it

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *