Blot min mening!

Leaving Neverland.

Har lige set dokumentaren Leaving Neverland!

Og jeg må nok sige at det er en dokumentar der kommer til at dele vandene iblandt hans fans og resten af verdenens befolkning. Det er en stærk dokumentar der inderst inde beviser at jeg havde ret i min tvivl.

Jeg er vokset op med Michael Jackson og hans musik, og jeg var vild med det. Jeg var da også fan af ham på den mere stille måde. Jeg havde hans plakat hængene og havde købt albummet BAD.

Og jeg var 100% sikker på, da de første beskyldninger i 1993 imod ham, om at han havde misbrugt børn, at han var uskyldig. For DET kunne man jo ikke forestille sig. Og jo, det var da underligt at en voksen mand altid havde børn med sig, især drengebørn. Men det undskyldte han ved at han elskede børn, og selv havde haft en dårlig barndom. Og vi troede på ham!

” jeg vil aldrig nogensinde gøre et barn noget ondt, Michael Jackson 1993″

Men da lavinerne igen rullede i 2003 om hans misbrug af børn, begyndte jeg at tvivle. Og nu er denne dokumentar udsendt,- og jeg håber ved gud at hele verdenen ser den. For manden VAR jo PÆDOFIL !!! Ingen tvivl om det. Men han var jo en helt igennem fantastisk kunstner i musikkens verden. Det er da vidst ikke nogen der vil tvivle…og skal vi tage det fra ham ?

Så nu er spørgsmålet: skal man og kan man adskille personen Michael Jackson med kunstneren Michael Jackson ?

Det syntes jeg egentlig godt man kan. Vil vi gøre det samme hvis vi vidste at maleren Vincent van Gogh havde misbrugt børn eller myrdet nogen. Ville hans malerier derfor blive værdiløse ? Hvad nu hvis det var møbeldesigner Arne Jacobsen der var under sådanne anklager, ville vi så brænde alle hans designs ?

Flere medier boykotter lige nu Michael Jackson. Men hvor var alle de medier da de stakkels børn, fortalte sandheden. Nogen burde måske have undersøgt sagerne lidt nærmere, gravet lidt mere i den byld. Børnene må virkelig have haft det skidt, hold da op. De blev erklæret for utroværdige, løgner. – Men de talte sandt.

I dokumentaren møder man drengenes mødre, som helt klart føler sig skyldig i at lade deres børn sove sammen med MJ. Det må være en frygtelig byrde at skulle bære på,- selvfølgelig også for de børn som blev udsat for sex misbruget. De har endda i retten to gange stået frem og løjet, og fået ham frikendt, hver gang !

jeg vil have lov til at sige sandheden, lige så højt som jeg måtte fortælle løgnen, Wade Robson”

Og hvorfor pokker sagde de ikke sandheden da de egentlig burde? De var jo kun børn ! Wade Robson var kun 7 år da det hele startede. Og jeg ved godt at de vidnede da de var meget ældre, MEN de var jo forelsket i manden. Virkelig forelsket. Jeg syntes det er helt utrolig at et så lille menneske, kan og ikke mindst skal holde på sådan en stor hemmelighed.

Og hvad med de voksne, børnenes forældre. De havde jo sagt OK til at de måtte sove sammen. Og det undrer jeg mig da helt klart over, hvorfor stoppede de det ikke ? Og hvad med de ansatte omkring MJ og på Neverland, hvor pokker har de været i alt det her. Købte MJ sine ansatte med diverse klausuler og måske endda betalte dem lidt ekstra lomme penge, for at tie ? Der må sku da have været bare ET voksen menneske der havde en mistanke til det.

Jeg har imens jeg har skrevet dette lyttet til hans musik. Jeg har virkelig prøvet at syntes anderledes om hans musik. Men jeg må altså bare sige, det ER lige godt. Jeg tror også når denne storm har lagt sig, vil vi stadig høre Michael Jackson på diverse medier. Men hvis vi skal tale om personen MJ, så var han jo pædofil. Og DER sætter jeg altså en grænse, det er en helt anden snak.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *