Blot min mening!,  Politik

Klima bevidst min bare!

Der er virkelig noget der undrer mig…….

I dette års valg kamp er klimaet på alles program. Og det er da meget fint. Jeg elsker naturen og værner om den, syntes jeg selv. Og prøver så vidt det er muligt at sortere affald, mindre brug af plastikposer osv.

MEN den anden dag var der et interview med en af klima ministeren og hun mente at vi gjorde så meget godt, vi var på forkant bla bla bla. Så var der en lytter der ringede ind. Han arbejdede for DSB og var loko-fører. Han var glad for sit arbejde. Han satte lige klima ministeren på klingen. For vi har jo nye tog på vej, de skulle være bedre for klimaet osv. Men hvad med de gamle tog som stadig kunne køre? Jooooo, dem har vi solgt til syd europa – hvor de så skal køre???????????

Og hvad fanden hjælper det vores klima. Vi sender aben videre. Men nu er det ikke OS der sviner – det lader vi andre om!!!

Det fik mig til at tænke, for det samme gør min bilforhandler. De sender rigtig mange af deres biler som ikke kan godkendes eller er salgs bare længere syd på. Det samme gør sig gældende for lastbiler.

Vi sender altså klima problemet til andre lande? Det kan da ikke være rigtig. Det giver sgu da ingen mening.

Og biler, lastbiler eller lokomotiver bliver ikke foræret væk. Forhandleren får jo også lidt penge for bilerne, mere end skrot prisen for ellers gjorde de jo ikke dette.

Så mon ikke man skal feje for egen dør først, istedet for bare at feje det under gulvtæppet. Walk the talk siger jeg bare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *