Blot min mening!

Godnat – og sov for h.. godt!

Min mand og jeg sover altså i hver sin seng.!! Jep, du læste rigtigt.

Jeg sover meget let. Jeg kan høre edderkoppen piske ned af væggen, eller når den prøver mine sko og render hen over parketgulvet.! Da vi flyttede sammen banlyste jeg fjernsyn i soveværelset. Jeg kan bare ikke sove når tv´et er tændt, heller ikke om det så er på lydløs. For når man lukker sine øjne i et mørkt værelse, så kan man stadig fornemme de lys flash der kommer fra fjernsynet,- og det gør mig simpelthen vanvittig.

Min mand og jeg har aldrig haft det samme søvnbehov. Hans er langt mindre end min. Jeg går altid før i seng end ham, og det tager mig ofte længere tid om at falde i søvn, selvom jeg er træt.
Og han er den type der kan putte sig ind til mig med sine arme trygt omkring mig, sige: godnat, og 20 sekunder senere sover han. Jeg ligger nu og lytter til hans dybe vejrtrækninger, mærker ham blive afslappet, hvilket resulterer ret ofte i en højlydt snorken – lige ind i mit ansigt. Hvad nu?? Det er fandme da ikke særlig romantisk at ligge i ske med sin elskede. Også med den lyd liiige ind i øregangen. Men jeg tænker først, han er jo træt den stakkel, efter en lang hård dag på arbejdet o.s.v.

Og så begynder min kamp. Den starter altid blidt: Skat, du snorker og puffer ganske stille til ham, for jeg vil jo ikke vække ham….. Det blide puf bliver nu lidt hårdere, og så drejer han sig om på ryggen. Nogen gange vågner han, for han tror jo der er noget galt. Og her får man så måske lidt dårlig samvittighed. Men for dælen da jeg kan jo ikke falde i søvn, og slet ikke nu hvor han ligger på ryggen. Her bliver det så højt og u-sexet, at jeg kan følge hans drøbel som var det dimsen i en klokke der slår et slag og ringer ind til kirken på en søndag.

Snorker! Hvem, – mig?


Så efter en lang kamp der føles som timer, tager jeg dynen under armen og trasker i gæsteværelset eller på sofaen, og sover resten af natten, helt uden afbrydelser. Da vi flyttede fra huset i campingvogn var der de såkaldte twin senge i den ene ende. Og jeg sov fantastisk de første nætter. Den friske luft og fuglenes sang. Og når det regnede, trommede det på taget. Fantastisk og freds fyldt. Og om morgenen sagde min mand : Hold da kæft, hvor du snorkede i nat. MIG? Nej, det tror jeg ikke!
Jeg snorker ikke, det gør vi kvinder ikke. Ikke hvis du spørger os i hvert fald. Men jeg var jo sindssyg træt. Jeg havde jo ikke sovet igennem i flere ÅR!! Der er nu ikke noget så u – romantisk og u-sexet, at få at vide at man snorker. Og det første man så tænker: Fuck, lå jeg bare der med åben mund og savlede!!! Men det er vi altså nu bare nogen kvinder der gør, en gang imellem. So get over it!

Vi har boet i campingvognen i nu 5 år og nu siger min mand: At skulle vi flytte herfra engang, så får vi hvert vores soveværelse. For man sover altså bare bedre hver for sig.

Oh My God!

Mange bliver forundret når de ser vores bolig første gang. Et nyt vennepar kom på besøg og de fik den helt store rundvisning på vores 30 kvm. Og da de kom ind i vognen sagde kvinden højlydt: SOVER I HVER FOR SIG!! JAMEN HVORDAN/HVORNÅR HAR I SÅ SEX??? Og mit svar er som altid: Jamen vi besøger da bare hinanden. Og nu behøver man jo ikke et soveværelse med en dobbeltseng, for at knalde.

PRØV DET! Man kan jo starte med at trække sin dobbeltseng fra hinanden i soveværelset eller gå “all inn”. Lav et pige og et drengeværelse som da vi var små børn, dog nu med voksen interiør. Og skulle man være så heldig at have et kæmpe soveværelse – så lav hver sin hyggekrog. Gør det til DIN egen hule. Det er utrolig fedt, befriende og frækt. Besøg hinanden – knald i sofaen, på badeværelset, i cykelskuret – DET ER LIGE MEGET! bare gør det. Og få så en god nats søvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *