Politik

FV 2019

Den sidste valgdebat på DR.DK havde en fantastisk afslutning af Kim Bildsøe Lassen:

“Pernille Skipper, Morten og Pia, I vil gerne arbejde med Mette, men I har nogen krav som hun nogen siger hun aldrig nogensinde vil indfri. Kristian vil gerne noget med Mette, men nu tror han det bliver rigtig skidt for mangt og meget, så nu vil han ikke alligevel. Anders og Søren har kørt parløb, trekløver med Lars men nu syntes I at han vil bruge for mange penge, så det vil ikke være med til længere. Klaus han vil gerne arbejde med Lars. Pernille Vermund vil også men hun har nogen krav til Larssom Lars siger han ikke vil indfri. Rasmus vil vidst mest lege med sig selv”

Dette valg bliver simpelthen noget af en gyser,- jeg skal følge det hele live på DR.DK. Kører i baggrunden imens jeg skriver dette. Går Dansk Folkeparti tilbage, vil det lykkedes for Ny Borgerlige at komme ind for ikke at tale om Stram Kurs.

Jeg har allerede sat mit kryds tidligt i morges. Og hold nu op hvor er stemmelisten dog blevet lang! Vi har nu i lille Danmark ikke mindre end 13 partier vi kan vælge imellem. Det er simpelthen for vildt!

Jeg håber at du også har stemt. Det ER simpelthen nødvendigt. For hvis du ikke sætter et kryds, så kan du heller ikke brokke dig.

HUSK AT STEMME

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *