Best of the West 2015

kortBOTW

I 2015 var vi på en super fed rejse. Min far var så storsindet at inviterer min bror og jeg samt vores bedre halvdel på et Harley Davidson eventyr. Min far har været på flere ture med MC-Rejser i USA og han ville nu dele dette eventyr med os.

Da min mor døde i 2005 arvede min bror og jeg en slat penge. Og nogle af dem brugte vi på en tur til far på Harley Davidson, for det havde han altid talt om han gerne ville. Så vi overraskede ham med billetter og havde sørget for at han havde ferie fra sit arbejde. Og det blev starten på mange ture i USA.

Men det var vores første tur på motorcykel. Altså jeg havde siddet bagpå i mine yngre dage og René havde da prøvet at køre på motorcykel men havde ikke kørekort til det. Så vi fik en fed Trike at køre på. Min bror havde kørekort til motorcykel og havde også haft en sådan, men det var hans første tur på en HD.

Vi øver!!!!!

Det var simpelthen en helt fantastisk og uforglemmelig rejse. Det var 18 dage for fuld udblæsning – med sammenlagt tre dages hvile. Vi var lidt ømme i bag i starten, men vi havde jo en fed cykel med god komfort, så det gik hurtig over. Vi boede på fantastiske hoteller med høj standard hvilket virkelig betød meget. For når du har siddet på cyklen i X antal timer, oplevet ekstrem meget undervejs, er det alfa omega at få et skønt bad og en god nattesøvn.

René joy & pride i 18 dage. Blev pudset HVER morgen inden dagens briefing.

Jeg kan varmt anbefale at tage sådan en tur. Men det er en af de ferier der koster noget mere end en charter rejse. Jeg vil varmt anbefale MC-rejser af flere årsager. Det er utrolig velorganiseret, der er følgebil med til ALT bagage og en ekstra cykel hvis det skulle blive nødvendigt. Der er vand og kolde klude med i følgebilen, og DET bliver man ekstra glad for når man kører igennem Nevada ørkenen på en af de hotteste dage målt!!!. Hotellerne er mindst 4 stjernet. Og så er der lige Jan, den mest højrøvede Københavner jeg længe har mødt – som nok var lidt af et kultur chok i begyndelsen for en sønderjyde som mig. Men ham fik vi hurtig pillet ned igen. Smiler. Og fantastiske Tom (amerikaner) som kørte følgebilen og hjalp til undervejs. Der var PUNKTLIG briefing før afgang og når vi kom til hotellet. Så der var ingen tvivl om hvad der skulle ske.

Vi kørte igennem noget af det smukkeste landskab. Vi talte ofte om, at det var som om det må da være kulisser som de bare fjerner når vi er kørt forbi. Vi har kørt på lange, snogede, gruset, kringlede veje, bakke op og bakke ned og selvfølgelige motor og landevej. Vi kørte igennem Death Valley på en af de varmeste dage nogensinde målt – OG DET ER VARMT! Det føltes som om at man havde en føntørrer kørende på højt blus direkte på armen, når vi kørte. Jeg forsøgte at putte mig bag René, for det brændte helt vildt. Det var så varmt at Jan efter første pause, ville have alle bagsæde passager ind i bilen. René og jeg renewed our vows i en drive-in i Las Vegas. For man kan da ikke komme til Las Vegas uden at prøve det. Det var vildt sjovt men også meget rørende.

Man oplever så meget at det er faktisk svært at kaperer før du er kommet hjem og ser billederne igennem et par gange. Men så er det bare ekstra fedt at vi kan sidde som familie og sige: kan du huske……smiler.